Koržetsi kalaroogade õpiköök
29.05.12
Tulge ja õppige valmistama maitsvaid kalaroogi!

Aeg: 7.07.12
kell 12-18 ja 8.07.12 kell 9-14
Koht: Oiu sadam, www.oiusadam.ee
Teemad:
- värske kala tunnused
- kalade puhastamine ja fileerimine
- mida silmas pidada kalade praadimise juures
- mis muudab ühe supi paremaks kui teise
- kalaroogade maitsestamine
- külmutatud kala töötlemine
- kalapuljongite keetmine
- kalade marineerimine
- ja muud üleskerkivad kalateemad
Juhendaja: Vladislav Koržets
Sihtrühm: Võrtsjärve piirkonna ettevõtjad, rannakalurid
Osalejate optimaalne arv: 35
Õppepäevale registreerumise teave: kertukikkas@gmail.com ,tel
56506885. Registreerumise tähtaeg 29. 06.12
Õpituba on rahastatud
"Euroopa Kalandusfondi 2007-2013 rakenduskava" meetme 3.1
"Ühistegevused" tegevuse "Muud ühistegevused" vahenditest. Lisainfo 52
98 561.
7.07.2012 Kalurite päev Valma infopunktis kell 18.00.
Plakat (pdf, a4 formaat)
|